Wie is Rob Italiaander?

Bedrijfskundige met brede praktijk ervaring 
Eigenaar Procisco

In de praktijk wordt Rob getypeerd als een sterk analytisch en creatieve ontwikkelaar. Altijd op zoek naar mogelijkheden om processen te verbeteren. Brede ervaring op het terrein van ontwikkelen van productie techniek, productie organisatie, veiligheid, productielogistiek, kwaliteit beheersing en financiële verantwoording. De kwaliteiten zijn opgedaan in functies als; Maintenance engineer, Hoofd technische dienst, Coördinator KAM, Productiemanager, Logistiek manager en Hoofd afdeling inzameling bij het Brabants Afval Team van de gemeente Tilburg.

"Met mijn bedrijf Procisco kan ik vooral doen waar ik goed in ben en wat mij het meeste plezier verschaft. Met mensen samenwerken en laten zien hoe dat zij hun eigen taak, werkomgeving en bedrijf kunnen ontwikkelen.
Doel is Procisco te laten uitgroeien tot een toonaangevende organisatie op het gebied van Proces Innovatie en optimalisatie voor het kleinere MKB."

Mensen mens

"Zonder mensen geen organisatie!"  De onderlinge verhouding van mensen in de organisatie is bepalend voor het resultaat. Hoe gaan we met elkaar om. Wat spreken we met elkaar af en wat doen we daarmee?
"We kunnen technisch de organisatie prachtig in elkaar zetten maar wanneer de mensen er niet achter kunnen staan kun je het wel vergeten". De drive van de persoon, de waarden en de normen van deze mens én die van de organisatie. Is dat een match? Daarom krijgt de mens in de organisatie de primaire aandacht bij Procisco naast de bedrijfskundige aspecten. 

Mijn ondernemers doel

In september 2016 is Procisco een BV geworden, gericht op de toekomst die ik met Procisco voor ogen heb. In de komende drie jaar wil ik een team van mensen formeren die naast hun bedrijfskundige en coachings vaardigheden ook in hun specialisme kunnen bijdragen. 

Procisco moet coachen en ondersteunen om de innovatie kracht van bedrijven en organisaties sterk te verbeteren. Het MKB draagt voor zo'n 90 % bij aan het BNP en heeft weer groeikansen in de markt. De uittocht naar Azië van producten en diensten begint zich om te keren. Door flexibel en sterk innovatief te worden, door samen te werken in de ketens kan het MKB veel terug winnen. Hierin willen wij bijdragen. Dat is waar wij als Procisco voor staan!

 

Enkele mooie herinneringen

Project  uitbreiding milieustraat Albion in Tilburg
Door een aanpassing in de opzet en het invoeren van toegangscontrole middels persoonlijke pasjes is er een jaarlijkse besparing op de exploitatiekosten van  € 250.000 euro. Dit komt ten gunstig van de tilburgse belastingbetaler.


 Uitleg aan minister van VROM Sybille Dekker over de werking van het Regionaal overslag station bij het Brabants Afval Team in de gemeente Tilburg  2005Project voor Duurzaam afvalinzamelen in Emfuleni Zuid Afrika. Als specialist ingezet door de gemeente Tilburg bij een onderzoek door twee studenten van de Universiteit Tilburg.Persoonlijk kennismaken?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op;

Uw naam:
Telefoonnummer:
Uw e-mail:
Uw opmerking:
 

Abonneer op onze nieuwsbrief

Voer hier uw mailadres in: